За сайта


ISTORIA е фотопроект с  идеална цел. Снимките, публикувани на страниците му няма да бъдат използвани с комерсиална цел, за незаконни дейности или такива с аморален характер. Извършени са след изричното съгласие и одобрение на позиращия.
ISTORIA e създаден от група ентусиасти  с идеята да представи портрети на хора в България, независимо от техния стил на обличане, произход, религия, политическа принадлежност, външен вид, професия или семеен статус. ISTORIA има желанието да пресъздаде атмосферата на улицата, да улови различни типове хора, да направи паралел и моментна картина, да разкаже истории чрез образи.
В ISTORIA снимаме познати и непознати хора, които ни харесват, правят впечатление, провокират или ни карат да се замислим. Заснемането се извършва на улиците из цялата страна, в непринудена и естествена ситуация, без предварителна подготовка и уговорка.

ISTORIA не е сайт за улична мода или стил, няма претенции за изчерпателност и обективност, не избира по конкретни критерии. ISTORIA е нашата гледна точка в снимки.
Благодарим ви, че станахте част от проекта и нашата ISTORIA!